Zeeuwse Koeriersdienst BV: voor het totale pakket

Het transporteren van goederen is meer dan dingen van A naar B kunnen brengen. De mate waarin efficiency en bedrijfszekerheid bereikt worden zijn voor klanten van de Zeeuwse Koeriersdienst veel belangrijker. Niet voor niets mag deze koerier grote nationale en internationale bedrijven en organisaties tot de vaste klantenkring rekenen.

De Zeeuwse Koeriersdienst ziet geheel Europa als haar terrein. Als het om vervoeren gaat staat een team van chauffeurs en de nodige oproepkrachten ter beschikking om pakketten en grote partijen tot maar liefst dertig ton ter plaatse af te leveren. Dit alles met een verzorgd wagenpark wat verantwoorde en snelle transporten ten goede komt. Middels goede planning en eventuele logistieke ondersteuning is alles mogelijk, goed, betrouwbaar en betaalbaar.

Experts

Directeur Hans Ruempol heeft zijn dertig jaar ervaring in de logistiek sinds 1999 vormgegeven in een eigen bedrijf, de Zeeuwse Koeriersdienst. En met succes, is gebleken. Het wagenpark is groeiende, het aantal chauffeurs ook. Wanneer tot je klantenbestand grote namen als, RTL, de NOS in hilversum en het Admiraal de Ruyterziekenhuis in Zeeland behoren, als gemeentelijke instellingen je steevast inhuren voor koeriersdiensten, mag je zeggen dat je naam hebt gemaakt.

Een beroep doen op een koeriersbedrijf is een kwestie van vertrouwen. Tenslotte geeft u vaak nogal wat mee. Niet alleen de daadwerkelijke financiƫle waarde van goederen is bepalend, ook de vertrouwelijkheid van eventuele informatie, en de goede verstandhouding met de ontvanger, uw klant dus, is veelzeggend over de uiteindelijke 'waarde' van een zending. De Zeeuwse Koeriersdienst heeft daarom een aantal zelf opgelegde kwaliteitsnormen die snelle en correcte verzending garanderen. Een wagenpark van maximaal drie jaar oud, logistieke expertise die de transporten perfect ondersteunt en natuurlijk betrouwbare medewerkers die zicht hebben op klantgerichte dienstverlening. Dat maakt de Zeeuwse Koeriersdienst een perfecte partner in transport, voor het totale pakket!

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player